Peiling: Minister OW moet saneren

De afgelopen week heeft de minister van Openbare Werken voor wat opschudding gezorgd bij een groot aantal ambtenaren die werkzaam zijn bij betreffende ministerie. Althans, het blijkt dat er wel heel wat ongeregeldheden hebben plaatsgevonden rond het aannemen van deze groep ambtenaren door de vorige regering, en ook blijken veel van hen niet te veschijnen aan het werk. Ook zegt de minister dat dit niet eerlijk is ten opzichte van de vele ambtenaren die wel jarenlang hard hebben gewerkt en nog steeds werken. Ook de vele werkzaamheden die het ministerie voor de gemeenschap moet uitvoeren verlopen stroef omdat de gelden gebruikt moeten worden om deze groep hun salarissen te voldoen. Zie hier wat indrukken:

https://fb.watch/4fay6gpA9M/

https://fb.watch/4fayVSzuZn/

De Minister Riad Nurmohamed neemt nu een stap die geen enkele regering tot nu toe in de Surinaamse geschiedenis heeft durven te nemen. Hij begint de onrechtmatig gepositioneerde mensen te laten gaan.

Doe mee aan de volgende peiling:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: